Har du hørt om aavak, volx og flabaliki (også kjent som thesimsupply)? De spiller spill jeg liker. Ofte har jeg ikke overskudd og/eller tid til å sette meg ned og spille spill selv (spesielt nå som jeg har ligget syk i snart en uke i strekk!). Om jeg likevel ønsker å sjekke ut et nytt spill, eller bare behøver litt lettbeint underholding for å ha gående i bakgrunnen mens jeg gjør andre så er det flust av muligheter på YouTube! Selv kommer jeg alltid tilbake til disse tre:

Aavak

Aavak er utrolig koselig og avslappende å høre på. Han er walisisk og spiller mange forskjellige spill. Selv ser jeg for det meste på hans Kingdom-serie og Stardew Valley-serie.

Volx

Hvis du er ute etter litt mer action så er Volx et godt valg. Volx er kongen av Don’t Starve og spiller det som om det skulle vært det enkleste i verden. Han har mange gode spilltips til dette spillet (som er et av mine favorittspill!), men han spiller andre spill også. Han sa nylig opp jobben sin for å prøve å leve av YouTube og streaming, så han streamer ofte!

Flabaliki/TheSimSupply

Den siste på lista er egentlig to kanaler, men blir drevet av en person – James Turner. Han bor i Australia og har gjort en karriere av å spille The Sims (hallo, det er jo drømmen!) på kanalen TheSimSupply. På kanalen sin Flabaliki spiller han alt mulig, jeg er spesielt fan av Minecraft-videoene hvor han collaber med kompiser.

Kanskje du har noen gode tips til meg? Jeg er veldig interessert i å høre om noen flinke kvinnelige let’s players f.eks.!