Etter en lang pause fra bloggverdenen har jeg bestemt meg for å prøve dette her igjen. Det som måtte på plass før jeg orket å «reboote» min bloggkarriere (haha!) var en ny layout. Jeg har slengt sammen dette ved hjelp av Bootstrap, litt egen CSS, Google Fonts (<3) og WordPress  selvfølgelig. Dette er på hold til jeg får gjort det skikkelig. Jeg er sånn type som aldri blir helt fornøyd med det jeg lager selv, og må tweake og pusse i det uendelige. Inntil videre så har jeg modifisert Sparkling themet litt, det er ålreit det og.

Hvorfor skal jeg blogge?
Jeg har gått og tenkt på hva det egentlig er jeg vil med dette i lang tid. Det jeg har bestemt er at jeg hovedsaklig kommer til å skrive litt casual om ting jeg liker å gjøre på fritiden. Jeg liker nemlig veldig godt å game ulike ting (takk og lov for at samboeren deler sitt Steam-bibliotek med meg!), lese bøker og tegneserier, se mye serier og film og ikke minst – høre på musikk! Noe av dette må da være verdt å formidle til Internett en gang i blant.

Plutselig kan det hende jeg poster noe om hva vi gjør på skolen også, der skjer det mye gøy.

Snakkes!